ll_adviseur

Juridische adviseurs

Een nieuwe manier om klanten te werven en te adviseren

6 voordelen

 

1. Doorlopend leer- en adviestraject voor uw (potentiële) klanten

2. Omzetgroei en…

3. …tijdig advies dankzij extra contactmomenten

4. Flexibele startdata voor bijeenkomsten die u organiseert

5. Beter resultaat voor uw klant door extra toegang tot uw specialisten
6. Breed effect op uw eigen organisatie door borging van kennis

 

Wat levert het op:

Innovatie van uw organisatie
Nieuwe omzet

Online leren en adviseren is geen vervanging van persoonlijke adviesgesprekken en bijeenkomsten. Het biedt een naadloze toevoeging op uw huidige dienstverlening. En op uw wensen en ambities. Dankzij doorlopend contact met uw (potentiële) klanten kunt u tijdig adviseren – niet pas als er een probleem is dat een juridische oplossing behoeft.

Blended Learning

Learning Lex verzorgt multimediale lessen (“blended”) die een aanvulling zijn op uw studiedagen of andere instrumenten waarmee u kennis overbrengt op uw klanten. Zo gebruiken we films, beeldende leeslessen en korte presentaties van uw eigen specialisten.

Juridische advies

Klanten vinden in de e-learning extra know how, tips & tricks en korte video’s van uw specialisten. Die kunt u ook inzetten bij uw marketing. Daarbij zijn er opties voor extra contact en het stellen van vragen; óók na afloop van een bijeenkomst.
De extra toegang tot uw specialisten is waardevol. Voor uw klant en voor uw eigen organisatie. De inzet van e-learning heeft zo letterlijk een toegevoegde waarde.

Op maat

Wij leveren een compleet traject: van idee tot cursus. We stemmen de e-learning volledig af op uw organisatie. Hierbij kijken we hoe wij de kennis van uw eigen specialisten optimaal kunnen blenden en door-ontwikkelen tot een nieuw kennisproduct: blended learning met juridisch advies.

shutterstock_251320138