WE GAAN SAMEN AAN DE SLAG

Wij zijn inhoudelijk sterk, innoverend en altijd op zoek naar iets nieuws. En u? Wat zijn uw ideeën over leren? En over nieuwe kennisproducten? Waarin wilt u zich met uw organisatie verder ontwikkelen en onderscheiden?

Stap_01
Stap 1 Onderzoek

Concept en business-case
Als eerste denken we met u na over een sterk concept dat toegevoegde waarde biedt aan uw organisatie en uw ambities. Bijvoorbeeld een nieuwe manier van leren, een nieuw kennisproduct of – een stap verder – een nieuw businessmodel. U ontvangt van ons vrijblijvend een voorstel voor een passend concept en businesscase.

STAP 2  Aan de slag

Analyse maken
Bevalt het concept? Dan gaan wij voor u aan de slag. Goede e-learning start met een analyse van de opleidingsvraag. Wie is de doelgroep? Wat is de tijdsinvestering en hoe hoog is het budget? Staat de cursus op zichzelf? Of is de cursus onderdeel van een groter leertraject. En … wat zijn de leerdoelen en hoe toest u of deze worden gehaald.

Stap_002
Stap_003
Stap 3

Ontwerpen
Met de uitkomsten uit de analyse kunnen we de cursus in een aantal logische fasen verdelen: per werkactiviteit, leerdoel, onderwerp of bijeenkomst. Elke fase kent verschillende leeractiviteiten. Voorbeelden zijn: lezen van lessen, het kijken van films, het maken van opdrachten en vragen. Een afrondende toets en certificaat behoren tot de opties.

Stap 4

Lesinhoud maken
We formeren een team van praktijkspecialisten dat aansluit bij uw organisatie en opleidingsvraag. Heeft u zelf al goede lesstof en inhoudelijk deskundigen in huis? Of kennis en beleid die u wilt delen of op een andere manier wilt uitbaten? Het kan allemaal, het past allemaal. Zo ontstaat maatwerk.

Stap_0004
Stap_0005
Stap 5

Ontwikkelen
Tijd om de lesinhoud in diverse mediavormen te vertalen. En te zorgen voor een heldere, gebruiksvriendelijke vormgeving. Liever in uw eigen huisstijl? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We werken hiervoor samen met een team multimedia specialisten en videomakers.

Stap 6

Uw e-learning
De e-learning is klaar! Uw medewerkers en deelnemers kunnen de cursussen eenvoudig en op elk gewenst moment volgen. Ook de nazorg is geregeld: na de cursus kunnen deelnemers contact opnemen voor inhoudelijke, praktische en procedurele vragen.

Stap_0006
Stap_07
Stap 7

Beheren
Natuurlijk nemen wij u ook het beheer en de technische support uit handen. Zonder uw IT-afdeling te belasten.

Stap 8

Evalueren en actualiseren
Elk jaar spreekt u de resultaten en wensen met ons door. Het actualiseren van de lesinhoud is een logische vervolgstap.

Stap_08