E-Learning - Blended Learning
Maatwerk juridische e-learning

Learning Lex maakt maatwerk e-learning cursussen die deelnemers eenvoudig en op elk gewenst moment kunnen volgen. De lessen volgt u binnen een besloten en beveiligde leeromgeving. Ze zijn multimediaal, met onder andere filmpjes, opdrachten en korte presentaties van praktijkspecialisten. Afwisselend en aantrekkelijk dus. Onze cursussen zijn vaak blended – in combinatie met studiebijeenkomsten. Dit geeft u een optimaal leerresultaat.

5 Bouwstenen

1. CURSUSMODULE met multimediale leeractiviteiten

 

Centraal in de e-learning staat de cursusmodule met studiemateriaal dat op maat is gemaakt. Deelnemers volgen een aantal lessen met verschillende mediavormen en leeractiviteiten. Zie een aantal voorbeelden hiernaast.

Teksten lezen
tekstenlezen

Voor een sterke theoretische basis. Visueel aantrekkelijke lessen met beeld en video.

Video presentaties kijken
video

Voor een snelle inleiding, uitleg en tips van in- en externe deskundigen. Ook apart in te zetten bij kennisoverdracht presentaties, websites, marketingactiviteiten.

Leren van cases
lerenvancases

Leren van cases: hoe pas je de kennis toe? O.a. met video-opnames uit de eigen praktijk en die van andere organisaties.

Vragen maken
vragenmaken

Kun je de theorie herhalen? Wat is van belang voor jouw organisatie? Hoe pas je dit toe in jouw praktijk? Even een check of een afrondende toets: is de leerstof doorlopen en begrepen, zijn de leerdoelen bereikt?

2.BIJEENKOMSTEN: blended learning voor de optimale mix

Soms breiden we het online leerprogramma uit met één of meer bijeenkomsten. Of maken we specifieke e-learning rond een studiebijeenkomst. In hun online leeromgeving vinden de deelnemers een intake, begeleidend lesmateriaal en nadere informatie over het programma.

 

Elke deelnemer volgt ook online lessen. De docent kan zich zo focussen op specifieke thema’s, cases of vaardigheden. Uw bijeenkomsten worden zo nóg effectiever. Na afloop bekijken de deelnemers presentaties en videopnames van de lezingen – eventueel gevoed met extra artikelen en opdrachten. Kennis beklijft zodoende nog beter!

bijeenkomst
3 JURIDISCHE ONDERSTEUNING door specialisten

In de e-learning vinden de deelnemers tips & tricks van deskundigen. Ook ervaringen van specialisten uit uw eigen organisatie kunnen we hierbij voegen. (Nieuwe) werknemers bouwen zo makkelijk verder op bestaande (interne) kennis.

 

Onze specialisten staan online voor deelnemers klaar om vragen te beantwoorden, zowel over de cursus als over eigen praktijksituaties. Zo haalt u extra knowhow in huis.

4 Toegang tot KENNISBANK

Deelnemers hebben toegang tot een kennisbank met cases, modellen, checklists en interessante artikelen en links. Hieraan kunt u beleid en informatie van uw eigen organisatie toevoegen die aansluiten op het thema van de cursus.

 

Ook na afloop van de cursus houden deelnemers toegang tot de kennisbank. En ze mogen de informatie uit de kennisbank gebruiken bij het uitoefenen van hun functie.

 

Op deze manier bestendigen we de doorlopende ondersteuning aan uw medewerkers.

4
leeromgeving

5 Leeromgeving

Deelnemers volgen de cursus in onze besloten en beveiligde leeromgeving. We gebruiken hiervoor het e-learning platform van a NewSpring. Een platform dat onder andere gebruikt wordt voor de e-learning van de Erasmus Universiteit, ANWB, Reed Businesss en Welten, trainingen voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

 

Mogelijke EXTRA OPTIES

 • Een leeromgeving of online Academy in uw eigen huisstijl
 • Organisatie van kennisbijeenkomsten
 • Ontwikkeling van een app om snel theorie te kunnen nalezen
 • Ontwikkeling van een memotrainer met herhalingsoefeningen

 

 

U kiest
 1. Online cursusmodule met multimediale leeractiviteiten
 2. Blended module: aanvullende e-learning rondom uw bijeenkomsten
 3. Juridische ondersteuning van specialisten
 4. Kennisbank en leestafel
 5. Digitale leeromgeving

 

Wij adviseren u graag over een op maat gesneden leertraject.

 

Prijs

We maken maatwerk tegen een op maat gemaakte prijs. U betaalt een prijs per deelnemer per cursus. Dit bedrag varieert tussen de € 200 en € 1.000 (afhankelijk van opzet, deelnemersaantal en cursusgrootte). We maken de e-learning vanaf een basisvergoeding à € 5.000 euro. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

Dit is een investering, want uw opleidingskosten dalen en u bespaart kostbare werk- en reistijd van uw werknemers. Maar ook gaat de organisatie van opleidingen vlotter.

 

Voor het gemak bieden we 4 pakketten aan:
[qode_pricing_tables columns=”four_columns”][qode_pricing_table title=”Light” price_font_weight=”600″ active=”no” title_color=”#ffffff” title_background_color=”#d5461e” price=”200″ currency=”€” price_period=”vanaf 25 deelnemers” button_text=”Vraag aan” content_background_color=”#f0f0f0″ link=”/contact”]

 • 2 Blended module
 • 4 Leestafel
 • 5 Digitale Leeromgeving
 • max 15 contentpagina’s

[/qode_pricing_table][qode_pricing_table title=”E-Learning” price_font_weight=”600″ active=”no” title_color=”#ffffff” title_background_color=”#d5461e” price=”350″ currency=”€” price_period=”vanaf 15 deelnemers” button_text=”Vraag aan” content_background_color=”#f0f0f0″ link=”/contact”]

 • 1 Online cursusmodule
 • 4 Kennisbank en Leestafel
 • 5 Digitale Leeromgeving
 • max 35 contentpagina’s

[/qode_pricing_table][qode_pricing_table title=”BLENDED LEARNING” price_font_weight=”600″ active=”no” title_color=”#ffffff” title_background_color=”#d5461e” price=”500″ currency=”€” price_period=”vanaf 15 deelnemers” button_text=”Vraag aan” content_background_color=”#f0f0f0″ link=”/contact”]

 • 1 Online cursusmodule
 • 2 Blended module
 • 4 Kennisbank en Leestafel
 • 5 Digitale Leeromgeving
 • max 50 contentpagina’s

[/qode_pricing_table][qode_pricing_table title=”LEGAL +” price_font_weight=”600″ active=”no” title_color=”#ffffff” title_background_color=”#d5461e” price=”750″ currency=”€” price_period=”vanaf 10 deelnemers” button_text=”Vraag aan” content_background_color=”#f0f0f0″ link=”/contact”]

 • 1 Online cursusmodule
 • 2 Blended module
 • 3 Juridische ondersteuning
 • 4 Kennisbank en Leestafel
 • 5 Digitale Leeromgeving
 • max 50 contentpagina’s

[/qode_pricing_table][/qode_pricing_tables]