Dit kan handiger
dinyblad

Dat móet handiger en efficiënter. Je hebt een drukke baan, een vol privéleven en zaterdags sta je langs de lijn voor je kind. Moet je dan tussendoor ook nog naar een muf zaaltje voor een update van je juridische kennis? Nu bestaat er al e-learning, maar veel informatie en cases die je daar langs ziet komen, zijn niet voor jouw situatie relevant. En iemand even een vraag stellen? Dat is lastig. Ook dit kan beter. Zo weet ik inmiddels met 17 jaar ervaring in juridische publicaties en opleidingen.

 

Daarom ontwikkelde ik een nieuw concept voor online training waarin de cursist daadwerkelijk centraal staat. Die bepaalt waar, wanneer en hoe hij of zij studeert. Volledige vrijheid. Maar de cursist bepaalt ook het ‘wat’: de cursusinhoud stem ik af op zijn of haar organisatie. De kennis is direct toepasbaar. Maatwerk dus. Met gebruik van verschillende mediavormen hoeft een hoogwaardige cursusinhoud bovendien niet te vloeken met plezier in studeren. Door het aantal bijeenkomsten te beperken, spaar je geld en tijd uit. En áls je bij elkaar komt, maak het dan ook meteen leuk en inspirerend.

 

Dit is Learning Lex. Het is innovatief, maar eigenlijk gewoon logisch. Vernieuwen geeft me een kick. Niet om het vernieuwen maar om mensen te verrassen met oplossingen die hen beter helpen dan wat er al is. Zo wil ik samen met het netwerk van professionals om me heen meer logische vernieuwingen in juridische scholing aanbrengen naast het bestaande pakket. De ideeën hiervoor zijn er al. Zó wil ik inspelen op (veranderende) behoeften bij huidige en nieuwe klanten.

mr Diny Blad LL.M, uitgever Learning Lex